OY ALL-PLAST AB

All-Plast on vuonna 1968 Helsingissä kahdeksan hengen voimin perustettu yritys. Olemme ajan saatossa vaihtaneet farkut verkkarihousuihin ja muuttaneet Pohjois-Karjalaan. Nyt toimimme Heinävaarassa, lähellä Joensuuta. All-Plastin ammattilaisten tiimin muodostaa 22 työntekijää, jotka vastaavat tuotteiden laadukkaasta valmistuksesta ja tilausten organisoinnista.

Valmistamme muovituotteita erilaisilla ruiskuvalutekniikoilla, joista erityisen ylpeitä olemme luonnonkuitukomposiitti -osaamisestamme. Luonnonkuitukomposiitti on tulevaisuuden materiaali ja haluamme hyödyntää taitojamme materiaalin käytön kehityksessä.

Uskomme vastuulliseen ja kestävään toimintatapaan. Haluamme innovoida ja kehittää tulevaisuuden tuotteita kestävistä materiaaleista. Meillä on FSC® -sertifikaatti, joka kertoo FSC -sertifioitujen tuotteidemme ja materiaalien tukevan vastuullista metsänhoitoa. All-Plast on myös sertifioitu Kiwa Inspectan ISO 9001 -laatukriteerien mukaisesti. Rinki -sertifiointimerkki kertoo yrityksen vastuullisuudesta ja pakkausten tuottajavastuun hoitamisesta.

Meillä on missio

Muovialan yrityksenä haluamme vähentää fossiilisen muovin tarpeetonta käyttöä ja olla edelläkävijä kestävämpien hyödyntämistapojen löytämisessä. Käytämme tuotannossamme ainoastaan uusiutuvaa energiaa.

Kestävä toimintatapa

Muovia kehitetään raaka-aineena jatkuvasti ja suurena tavoitteena on päästä eroon fossiilisista aineksista. Luonnonkuidut avaavat uusia ovia muoviteollisuuteen ja biohajoavien tuotteiden kehittämiseen. Olemme omalla toiminnallamme välttäneet tarpeettoman muovin käyttöä ja jätteen syntymistä. Tästäkin huolimatta ruiskuvaluprosessista muodostuu muovijätettä, joka johtuu laatupoikkeamasta ruiskuvaletussa tuotteessa. Laatupoikkeama ilmenee esimerkiksi tuotteeseen tulleina raitoina, kaasukuplina tai halkeamana. Mahdollisuuksien mukaan vialliset tuotteet voidaan rouhia muruiksi ja käyttää materiaali uudelleen. Muussa tapauksessa niiden matka jatkuu toiseen kierrätyspisteeseen jatkohyödyntämistä varten.

Yritys

Muovialan yrityksenä haluamme vähentää fossiilisen muovin tarpeetonta käyttöä ja olla edelläkävijä kestävämpien hyödyntämistapojen löytämisessä. Käytämme tuotannossamme ainoastaan uusiutuvaa energiaa.
Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Oy All-Plast Ab
Muovilaaksontie 6
82110 Heinävaara

all-plast[a]all-plast.fi
www.all-plast.fi
Y-tunnus: 1043552-6

Facebook

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram