Tulevaisuuden materiaali

Luonnonkuitukomposiitissa yhdistyvät luonnonkuitujen ja muovin parhaat ominaisuudet. Luonnonkuitukomposiittien etuja ovat ympäristöystävällisyys ja kierrätettävyys, helppo muotoiltavuus, valmistuksen kustannustehokkuus, kuitujen suuri vetolujuus sekä muut veto- sekä jäykkyysominaisuudet.

All-Plast on edelläkävijä

Oy All-Plast Ab kuuluu luonnonkuitukomposiitin tuote- ja materiaalikehityksen sekä valmistusteknologioiden kärkiyhtiöihin. Aktiivinen kehitystyö yhdessä alan parhaiden yhteistyökumppanien kanssa on konkretisoitunut kilpailukykyiseksi tuotteiksi kasvaville markkinoille.

Ekologinen ja kustannustehokas

Luonnonkuitukomposiitteja hyödynnetään tällä hetkellä esimerkiksi soitinvalmistuksessa, elektroniikka- ja autoteollisuudessa sekä huonekaluteollisuudessa. 
Ympäristötietoiset kuluttajat edellyttävät ekologisesti kestävien materiaalien käyttöä; myös pakkaus- ja kulutustuotteiden valmistajat panostavat luonnonkuitukomposiitin hyödyntämiseen. 

Suunnittelija, ota yhteyttä!

Oy All-Plast Ab tarjoaa osaamisensa ja kokemuksensa suunnittelijoiden käyttöön heti suunnittelu- ja tuotekehitystyön alusta lähtien. Hyödynnä kokemustamme, autamme sinua löytämään uusille tuoteinnovaatioille parhaan materiaalin ja valmistusteknologian.