Teknologiat

Monikomponenttiruiskuvalu - osaamista yli rajapintojen

All-Plastilla on pitkä kokemus vaativasta monikomponenttiruiskuvalusta, jossa kappale valmistetaan useasta eri materiaalista.

Kaasuavusteinen ruiskuvalu - joustavuutta muotoihin

Kaasuavusteinen ruiskuvalu on kehitetty säästämään muoviraaka-ainetta, lyhentämään valukiertoja ja parantamaan paksuseinämäisten ruiskuvalukappaleiden pinnanlaatua. Kaasuavusteinen ruiskuvalu on menetelmänä joustava ja kappaleet voidaan muotoilla vapaammin kuin perinteistä ruiskuvalutekniikkaa käytettäessä.

2-väriruiskuvalut

Erityisosaamista vaativa 2-väriruiskuvalu on yksi All-Plastin vahvoja osaamisalueita.

Laaja palvelupaketti - asiakaskohtaisesti räätälöitynä

Ruiskuvalutuotannon oheispalvelujamme ovat ruiskuvalutuotteiden pintakäsittely sisältäen painatukset ja maalauksen. Palvelukokonaisuuteen kuuluvat myös ultraäänihitsaukset, kokoonpanot sekä pakkaaminen.

Suunnittelutyössä sekä simuloinnissa käytämme muun muassa Solid Works- sekä Cadmould-ohjelmistoja. 

Kuuma-kylmä-tekniikka

All-Plast on yli 10 vuoden ajan ollut mukana luonnonkuitukomposiitin kehitystyössä. Materiaalinkehitys on mahdollistanut yhä vaativampien tuotteiden ja komponenttien valmistuksen. Vuonna 2013 investoimme valtakunnallisesti ainutlaatuiseen kuuma-kylmä-tekniikkaan, joka mahdollistaa raaka-aineen juoksevuuden hallinnan. Kun muotin eri osa-alueiden lämpötiloja voidaan säädellä tarkasti, lopputuloksena pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempaa pinnan laatua sekä mittatarkkuutta.